Pristup

Pažljivo spojivši kreativnost i maštu moderne kuhinje s domaćim tradicionalnim jelima, dobili smo idealnu kombinaciju okusa koju nudimo u bistrou Bukarica. U ugodnom prostoru bistroa nalazi se dinamična poluotvorena kuhinja u kojoj od svježih namirnica iz regionalne proizvodnje pripremamo naša jela s naglaskom na kvaliteti i bogatim nutritivnim vrijednostima. Ponudu uvijek prilagođavamo sezonskim i domaćim namirnicama te rado organiziramo posebne tematske ponude. Ukoliko se prethodno najavite s prijedlogom ponude, pripremiti ćemo jela prema vašim željama.

Osoblje

Naša voditeljica Aleksandra Šegota, rodom iz Omišlja, svoje veliko iskustvo u gastronomiji prikupila je ne samo na Kvarneru, već i tijekom višegodišnjeg rada u Švicarskoj.
Njena velika ljubav prema poslu primjeti se u pedantnosti i brižljivosti prema svakom detalju. Sudjelovala je dva puta na GastroFestu u Zagrebu te oba puta osvojila medalju.

Chef kuhinje Till Bußmann, mlada je nada visoke kuhinje. Putujući po svijetu tijekom 6 mjeseci s renomiranim kuharima na luksuznom MS Europa brodu, svoje je vještine izbrusio do perfekcije.
Njegov vedar duh i ljubav prema hrani reflektiraju se u svakom tanjuru kojeg servira.

Osmišljamo mnoga maštovita jela i jela za intolerantne na pšenicu i laktozu, vegetarijanska i veganska jela te ukusne deserte bez jaja, brašna i šećera. Svoje nepresušne ideje rado dijelimo s gostima i uveseljavamo ih novim okusima!

Dođite nam i uvjerite se da je kolač bez šećera i brašna često ukusniji i punijeg okusa od uobičajenih!

Bistro Bukarica

Današnji bistro Bukarica odavna je poznat među mještanima Malinske kao istoimena konoba s ponudom domaćih primorskih specijaliteta. Preuzevši mjesto poznate konobe Bukarica, naš ju je mladi tim 2012. godine preuredio i pretvorio u ugodno mjesto gastronomskih užitaka.
Proslavite s nama svoj rođendan, vjenčanje, krštenje… Povjerite nam svoje najbitnije dane i mi ćemo se potruditi da zbilja budu za pamćenje!